Во Пехчево одржана работилница под мотото,,Сите сме исти” по повод Светскиот ден на лица со посебни потреби

Во пресрет на 3 Декември – Меѓународниот ден на лицата со посебни потреби денеска во библиотеката се одржа ликовна работилница под мотото:” Сите сме исти”.

На работикницата учествуваа учениците- средношколци од II година од гимназијата “Ацо Русковски” под менторство на професорот по ликовно образование Слободан Пандов.

Опуштена,релаксирана атмосфера во просториите на ОУМБ”Кочо Рацин” на релација ученици – професор – библиотекарки, се вели во објавата на МБ ,,Кочо Рацин” Пехчево.

Повеќе фотографии од настанот со клик на фотографијата подолу:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*