,,Патувања низ Македонија” – Делчево еден од најчистите градови во Македонија

January 31, 2024 delcevo365.mk 0

Страницата ,,Патувања низ Македонија” е еднс од најпознатите страници кои преку посета на македонските градови ја доловуваат нивната убавина. Една од последните нивни објаби е […]