Хуманитарната мисија на Зегин денес продолжи во Дневниот центар во Берово

Компанијата Зегин продолжува со хуманитарните акции, пред претстојните Божиќни празници.

Како што претходно најави хуманистот Бчагој Механџиски, претставник на компанијата Зегин денес го посети Дневниот центар во Берово каде за децата кои престојуваат овде додели Новогодишни пакетчиња.

Упатија честитки по повод претстојниот голем христијански празник Божик, најавувајки дека какп и во минатото, така и во иднина Зегин ќе продолжи со хуманитарните акции, а Дневниот центар секогаш ќе може да смета на било каква поддршка која ќе им биде потребна.

Во продолжение фотографии од денешната акција:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*