ОГЛАС: Нудиме работа за квалификувани електричари за работа во Германија

Потребни се квалификувани електричари кои поседуваат европски документи за работа во Германија.

Подетални информаци на телефон 070/213-836

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*