Беровчани се организираат за помош на свој сограѓанин на кој во пожар му изгоре покуќнината

Жителите на Берово се организираат за помош на свој сограѓанин на кој му изгоре покуќнината во пожарот, кој завчера ја зафати неговата  куќа на улица ,,23 Август”.

По пожарот беше организирана акција за чистење на остатоците од пожарот од страна на хумани граѓани кои веднаш изразија желба да помогнат.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*