Салон за убавина Studio 21

Разубавете го вашето тело со многубројните услуги на Салонот за убавина Studio 21 – Делчево

Од широката палета на услуги кои може да ги добиете во салонот кој се наоѓа на ул ,,Цар Самуил” бр.2 во населба Пролет во Делчево издвојуваме:

▪️Микроблејдинг. Потполно безболна и ефикасна ласерска депилација со нај новиот диоден ласер кој користи иновативна ласерска технологија за избегнување директен контакт со кожата и е ефикасен за широк дијапазон тонови на кожа
▪️Трајна Шминка
▪️Хигиенски третмани за лице за секаков тип кожа
▪️Anti-age третмани
▪️Дерма пен третмани
▪️Третмани за лице со мезотераписки коктели и уште многу други.

Но тоа не е се, од комплетните услуги кои ќе ги добиете овде се и следните:

▪️Маникир
▪️Надградба на нокти
▪️Гел лак
▪️Педикир со парафински третман
▪️Секаков тип третмани за обликување на телото

Овде ќе се опоравите и со магичните Нуга Бест кревети и познатото сауна ќебе

Закажете термин на 071/273-901 (Роза)

Локација: ул. ,,Цар Самуил” бр.2, населба Пролет, Делчево

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*