Видео: Благој Механџиски – Зегин гостин во емисијата ,,Во Центар” со Васко Ефтов

Интервјуто на Благој Механџиски – Зегин минатиот месец во емисијата „Во Центар“ на Васко Ефтов, побуди голема гледаност со над 100.000 прегледи кај гледачите.

Во интервјуто се претставени факти на повеќе теми од македонското општествено и бизнис делување, како и конекциите на господинот Механџиски во областа на спортот и врската со нашиот најдобар фудбалер Дарко Панчев, при неговото заминување во италијанскиот фудбалски гигант Интер.

На овие и на уште многу теми, да се потсетиме на интервјуто, кое ќе го задржи вашето внимание до крај.

Во продолжение погледнете го видеото:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*