Пехчевската поетеса Габриела Костадинова учесник на конкурсот ,,”Виното, љубовта и смислата на животот”

Во чест на виното и љубовта ЛУБ “Благој Јанков Мучето” – Струмица распиша конкурс од ревијален карактер на тема: “Виното, љубовта и смислата на животот”.

На конкурсот учествуваа поетеси и поети од повеќе градови во Македонија, меѓу кои и поетесата Габриела Костадинова од Пехчево.

Еве го нејзиниот настап:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*