Васко од Беровско се откажува, градот му го уништи компировиот насад !

Ск’ца компиро ама истепа и бубите😬
15 години земјоделец, 15 години се борам со земја и временски непогоди, 15 години…
Доста е!, ова е пораката на Васко од Беровско кој објави фотографии од невремето проследено со град кое денес зафати повеќе места во Малешевијата.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*