Милита Стоименова е ученик на генерацијата во ООУ ,,Ванчо Прке” Делчево

Комисијата формирана од Наставничкиот совет при ООУ “Ванчо Прке” – Делчево на ден 17.06.2024г. по разгледување на поднесени пријави а по претходно објавен оглас, за ученик на генерација ја избра ученичката Милита Стоименова.

Наградата се доделува за нејзиноа исклучително залагање и постигнати резултати во учењето и наставните активности, афирмација на училиштето преку спортот, како и ширење на позитивна атмосфера, промовирање и почитување на училишниот кодекс и култура, се вели во објавата на училиштето.

И посакуваме успех во понатамошното школување!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*