Делчевскиот Совет на млади активен учесник на Stairway to Europe Conference

Нашата претседателка Вања Ѓеоргиевска
беше еден од спикерите на неодамна одржаната конференција за патот кон Европа.

Конференцијата беше оддржана во Кочани и беше доста едукативна и информативна за сите оние кои до сега не биле на Еразмус размена и за сите оние кои сакаат да ги збогатат своите искуства.

На конференцијата имаше неколку панел дискусии, на кои имаше актуелни и интересни табу теми, како:
•Споделување Еразмус + искуства
•Европски можности
•и безброј други.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*