No Picture

На завршна работилница се крои стратегија за соработка на локалната самоуправа и граѓанскиот сектор

September 4, 2018 Valeri Spasevski 0

Денеска во Делчево се одржува 4 работилница за изработка на стратегија за соработка со граѓанскиот сектор. Проектот се спроведува во изминатите 6 месеци, а цел […]