No Image

Со „Здрава трпеза“ во Делчево денес најавена кампањата „Дијабетесот подалеку од детските градинки“

December 18, 2018 Valeri Spasevski 0

Воведување на здравиот начин на исхрана како начин на превенција во борбата против дијабетесот како болест која ги напаѓа децата уште од најмала возраст е […]

No Image

Во СОУ „М.М.Брицо се одржа хуманитарна изложба како дел од Меѓународен проект за вмрежување

December 17, 2018 Valeri Spasevski 0

Во средното општинско училиште Методи митевски Брицо денес се одржа хуманитарна изложба како дел од Магичната меѓународна мрежа на пријателства. Како што истакна Габриела Христовска, […]

No Image

Прв работен состанок со компанијата која ќе го гради пешачкиот мост на река Брегалница во Делчево

December 6, 2018 Valeri Spasevski 0

Фирмата „Жикол“ која го доби тендерот за изградба на првиот пешачки мост во Делчево, денеска беше воведена во работа. На состанокот со претставници на фирмата […]