Комерцијална објава: Голем избор на раноградинарски производи со екстра квалитет

На 2.5 км од Делчево во село Полето нудиме:

  • Свежа марула
  • Млад кромид
  • Разни видови расад (пипер, патлиџан и краставички).

Контакт: 070 428 532 Сузана

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*