No Image

Одржана работилница како дел од проектот „Граѓанинот е вистинскиот инспектор“

August 22, 2019 Valeri Spasevski 0

Во Македонска Каменица се одржа првата работилница како дел од проектот „Граѓанинот е вистинскиот инспектор“ кој здружението „ИНИ“ од Виница во наредниот период ќе го […]