No Image

Потпишан договор за изградба, уредување и осветлување на пешачко-велосипедска патека на река Брегалница во Берово

July 8, 2019 Valeri Spasevski 0

Во Берово денес потпишан договорот за изградба уредување и осветлување на пешачко-велосипедска патека на река Брегалница во Општина Берово. Како што информираше Драгица Здравева од […]