No Picture

Дваесетина планинари од Пијанец во посета на локалитетот „Калата“

October 29, 2018 Valeri Spasevski 0

Група од дваесетина планинари, од Делчево, Берово и Македонска Каменица, членови на планинарскиот-спортски клуб Голак од Делчево ја реализираа планинарско-рекреативна маршрута до локалитетот ,,Калата” кој […]