No Picture

Делчевскиот ракометар Филип Петровски – најдобар среден бек на пионерскиот фајнал-фор во Струга

April 7, 2019 Valeri Spasevski 0

Делчевецот Филип Петровски кој игра за пионерската екипа на Металург ја освои наградата за најдобар среден бек на пионерскиот фајнал-фор турнир кој го освои токму […]