No Image

Ракометарките на ООУ ,,Св.Климент Охридски” обезбедија пласман на Државно првенство

March 25, 2019 Valeri Spasevski 0

Делчевските ракометари уште еднаш покажаа дека се најдобри во поширокиот регион. Овој пат успехот доаѓа од деветолетката ,,Св.Климент Охридски” чии ракометарки учествуваа на завршниот Регионален […]

No Image

Ракометниот клуб Делчево подготвено го дочекува пролетниот дел од сезоната

March 19, 2019 Valeri Spasevski 0

Ракометниот клуб Делчево ги прави последните подоготовки за продолжението од сезоната во младинските лиги во кои настапува. Најдобри шанси екипата има во пионерската лига каде […]