No Image

Претседателот на ПСК „Голак“ дел од обуките за поставувач на рекреативна планинарска патека – маркацист

October 23, 2018 Valeri Spasevski 0

Се реализираше првиот дел од првата обука за поставувачи на рекреативни планинарски патеки – маркацисти. Како што информираше Љупчо Чучковски, кој како претседател на планинарски […]