No Image

Стаменковски севкупен победник на Street workout натпревар во Србија

November 4, 2018 Valeri Spasevski 0

Еден од најистакнатите македонски претставници во Пауер-литинг (Power-lifting), Бошко Стаменковски од Македонска Каменица ги собра сите награди на престижниот натпревар кој се одржа во Сврљиг, […]