No Image

Света Архиерејска Божествена Литургија по повод Воведение на Пресвета Богородица – Пречиста

December 3, 2018 Valeri Spasevski 0

По повод големиот христијански празник Воведение на Пресвета Богородица – Пречиста, утре 4 декември 2018 година во Делчево ќе се служи Света Божествена Архиерејска Литургија. […]

No Image

Аукција на хуманоста во Делчево

December 3, 2018 Valeri Spasevski 0

Продадени сите уметнички слики од ликовната колонија „Дарувај со љубов“ на денешната aукција за хуманост организирани по повод Меѓународниот ден на лицата со посебни потреби, […]