Ликовните творби на Зорана и Александар од ООУ „Св.Климент Охридски“ меѓу наградените на конкурсот „Чисти раце – Добро здравје!

December 29, 2018 Valeri Spasevski 0

Ликовните творби на Зорана Крстевска и Александар Спасевски, ученици при ООУ Св.Климент Охридски од Делчево, со нивните ментори Васка Филиповска и Станко Синадиновски се најдоа […]

No Picture

Хуманитарна донација во рамки на проектот „Меѓународна мрежа на пријателства“

December 27, 2018 Valeri Spasevski 0

Проектот ,,Меѓународна мрежа на пријателства,, кој во изминатиот месец се реализираше во СОУ ,,М.М.Брицо“ во Делчево, во овие претпразнични денови продолжи со хуманирана донација на […]

No Picture

Беровскиот градоначалник со донација за лицата со посебни потреби

December 27, 2018 Valeri Spasevski 0

Во пресрет на Новогодишните и Божиќни празници, Градоначалникот на Општина Берово, Звонко Пекевски и претседателот на беровскиот совет, Јован Матеничарски, на децата од Дневниот центар […]