Видео од натпреварот помеѓу ЖРК ,,Брегалница плус” и ЖРК ,,Куманово”

Целиот натпревар кој денеска се одигра помеѓу кадетските екипи на ЖРК ,,Брегалница плус” и ЖРК ,,Куманово” погледнете го во продолжение.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*