Black Friday во RIVERSOFT продолжува и денес!

⚠️⚠️ Поради голема заинтересираност акцијата за BLACK FRIDAY во сите салони на RIVERSOFT продолжува и денес САБОТА (30.11.2019)⚠️⚠️

Не пропуштајте ја оваа прилика, купете го вашиот производ со попуст до 70%.

Флаерот може да го погледнете на следниот линк: https://riversoft.mk/wp-content/uploads/2019/11/Black-Friday-во-River-Soft.pdf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*