Погрижете се за вашето возило во Авто Сервис ,,Еми” населба Звегорска Река

Грижата за вашето возило доверете ја на професионалниот тим од Авто Сервис ,,Еми” населба Зв.Река.

Таму ќе најдете секаков вид на авто делови (половни и нови) како и замена на истите.

Авто Сервис ,,Еми” располага со познатиот бренд на моторни масла на холандската фирма Synmar како и многу други брендови.

  • Synmar 5W-30
  • Synmar 5W-40
  • Synmar 10W-40
  • Synmar 20W-50
  • Synmar 75W-80
  • Synmar 80W-90

Замената на маслото со филтер е бесплатно.

Во Авто Сервис ,,Еми” снабдете се со најниски цени на антифриз досега по цена од 75 денари за еден литар.Располагаме и со АТФ масло за сите моторни и товарни возила, а вршиме и набавка на нови и половни авто делови, како и монтажа на истите.

Не се единствени, но се најдобри во градот.

Контакт телефон: 078-30-20-12

Авто Сервис ,,Еми” населба Звегорска Река.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*