No Picture

Делчевската библиотека ќе го санкционира ненавременото враќање на изнајмените книги

May 28, 2020 Valeri Spasevski 0

Делчевската библиотека ќе го санкционира ненавременото враќање на изнајмените книги. Како што истакна директорката на ЈЛБ „Илинден“ Делечво, Билјана Петровска, согласно програмата со која работи […]

No Picture

Хуманитарни пакети за социјално-загрозените семејства од Делчево, с.Црник и Виница

May 28, 2020 Valeri Spasevski 0

Невладината организација ,,КХАМ” од Делчево продолжи со доделувањето помош за ранливите категории граѓани во источниот регион. Со последната актицност за доделување хуманитарни пакети како што […]