No Image

По вчерашните нови тестови нема нови заразени од Ковид-19 во Пијанечкиот регион

July 28, 2020 Valeri Spasevski 0

По појавата на четворицата позитивни пациенти на КОВИД-19 и вчерашните направените нови тестови на вработени во рудник САСА од делчевската здравствена установа денес потврдија дека […]

No Image

Нема поголеми гужви на граничен премин Делчево по одлуката за дозволен влез во Бугарија за тестираните туристи

July 28, 2020 Valeri Spasevski 0

Македонските државјани од вчера можат да влезат во Р.Бугарија со негативен PCR тест, не постар од 72 часа. Оваа вест која претходно беше објавена во […]

No Image

Глигоровска: Четворицата позитивни пациенти на Ковид-19 од М.Каменица се во добра здравствена состојба

July 27, 2020 Valeri Spasevski 0

Последните неколку случаи на позитивни пациенти од Ковид-19 во М.Каменица кои беа регистрирани како пациенти од Делчево предизвика паника меѓу жителите во двете општини, но […]