Млечен ресторан КОМБИ – Најдоброто од бели пецива во градот

Млечен ресторан КОМБИ ви ги нуди сите видови на бели пецива.

-Бурек

-Бурек банички

-Пастрмајлии

-Пастрмалјлии со јајца

-Пици

-Семејни пици

-Се од бели пецива

И не само тоа во Млечен ресторан КОМБИ ќе се засладите со највкусното трилече за само 40 денари

За две или повеќе пастрмајлии вршиме достава од 07:00 до 16:00 часот

Посетете ги веднашдо семафорите во Делчево и почувствувајте го вкусот на најдобрите бели пецива во градот.

Нарачки на телефон: 078/375-770

Млечен ресторан КОМБИ Делчево

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*