Одлична понуда за работа за сите искусни бармени и келнери!

Новоотворен ресторан во Неготино има потреба од персонал за работа со отворени работни позиции за бармени и келнери со искуство!

Обезбедено сместување и одлична плата.

Контакт телефон: 075-661-086

Побрзајте и обезбедете ја навреме работата што ја сакате!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*