No Image

Локализиран пожарот кој избувна во близина на туристичкиот комплекс Аурора во Берово

April 30, 2021 Valeri Spasevski 0

Локализиран пожарот кој денес околу 14:30 часот избувна во близина на туристичкиот комплекс Аурора на Беровско Езеро. Според информации на Сашко Руменовски, командирот на Територијалната […]

No Image

Слога Пром со велигденска донација за семејства од социјален ризик во Пијанечко-малешевскиот регион

April 30, 2021 Valeri Spasevski 0

По повод велигденските празници, кавадаречката компанија Слога Пром донира 600 пакети со прехранбени производи наменети за семејствата кои се во социјален ризик. Донацијата ќе биде […]