Оглас: Се продава овоштарник во с.Црквенец

Се продава овоштарник во село Црквенец.

Површината на овоштарникот е 10 декари, со број на КП 4051 и 4054 кои се водат како две парцели една до друга.

Во рамки на истиот се наоѓаат 35 стебла со ореви

Локацијата е идеална, а цената е по договор.

Повеќе информации на телефон: 071/592-679

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*