HOBBY MARKET Делчево – специјализирана продавница за секаков вид на опрема за пловење

HOBBY MARKET Делчево е специјализирана продавница за секаков вид на опрема за пловење.

Од богатиот асортиман производи на HOBBY MARKET Делчево издвојуваме:

  • Гумени чамци
  • Кајаци
  • Полиетиленски чамци и кајаци
  • Оргомен избор на опрема за чамци

Но, тоа не е се, во HOBBY MARKET Делчево ќе најдете и американски електрични мотори MINN KOTA Endura/Endura C2 30lb, 34lb, 45lb, 50lb, 55lb.

Производите се препознатливи по Европски квалитет Колибри.

Содржат германски петслоен армиран материјал Walmex Mehler од украинско производство со 3 годишна гаранција.

HOBBY MARKET Делчево ви нуди можност за купување на рати преку iutecredit.

За повеќе информации посетете ја нивната веб-страница hobbymarket.com.mk и фан-страница Hobby market Delcevo

Контакт телефон: 072-714-474 (Горан)

HOBBY MARKET Делчево

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*