ФК ,,Пехчево” триумфираше на генералката со ФК ,,Каменица Саса”

ФК ,,Пехчево” триумфираше на “генералката” против Каменица Саса‼️

ПРИЈАТЕЛСКИ НАТПРЕВАР

Каменица Саса – ПЕХЧЕВО 0️⃣➖2️⃣
Стрелци: Андонов, Рушту

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*