Регионална средба за унапредување на Средното стручно образование во Делчево

Делчево утре (22.02.2022) ќе биде домаќин на Регионалната средба за унапредување на Средното стручно образование која со почеток во 13:30 часот ќе се одржи во Спомен дом АСНОМ.

На средбата најавено е учество на Министерот за образование Јетон Шаќири, градоначалниците на општините Делчево, Македонска Каменица и Берово, претставник на Центарот за стручно образование и обука, претставници на компании, директори на Средни стручни училишта од регионот и Претставници на Меѓународни организации.

Повеќе за настанот погледнете во официјалната покана од Министерството за образование:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*