,,Брате мој” – Нова песна на Андреј Миске ft Бојан Ките!

Пехчевско-делчевската комбинација Андреј Миске и Бојан Ките проработи и овој пат за што сведочи новата песна Брате Мој која е комплетно авторско дело на Миске.

Спотот е снимен во Германија, а во продолжение ја имате можноста да слушнете како звучи новиот хит на Миске ft Ките:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*