Производите на БРЕГАЛ на Меѓународен саем во Франкфурт

Од денес до 24.06 2022 една од најреномираните делчевски компании ,,Брегал” ќе ги презентираа своите производи, машини за производство и обработка на текстил, автоматизиран процес на производство во текстилната индустрија на меѓународниот саем во Франкфурт / Месе (Frankfurt Messe fair).

Брегал нуди широка линија на индустриски машини за шиење за конфекциската индустрија – почнувајќи од Машини за шиење, лепење, оверлок, машини за везење, до машини за шаблони, машини за роботика, машини за сечење.

-Ние сме многу горди на нашата историски силна дистрибутивна мрежа на различни пазари, главната е во Македонија, а исто така и во Србија, Бугарија, Албанија, Хрватска, Чешка, Словачка, Словенија, Грција и и низ остатокот од Европа, велат од БРЕГАЛ.

Целата палета на производи може да ја погледнете во каталогот: https://bit.ly/3On7BFi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*