Мини собир на олдтајмери во недела кај Баткова Чешма

Претстојната недела (07.08.2022) кај месноста Баткова Чешма е закажан мини собир на олдтајмери

Според организаторите досега е најавено учество на поголем број возила од Делчево, како и на олдтајмери од околните градови.

-Собирот е замислен да биде од забавен карактер, така што на паркингот кај месноста Баткова Чешма покрај тоа што ќе бидат изложени возилата, ќе следува и забавен дел со музика, скара и разладување. Упатуваме покана до сите заинтересирани да ги извадат од гаражаѕа и да повелат на настанот, се вели во поканата од организаторите.

За повеќе информации за настанот кликнете на фотографијата подолу:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*