Доброволното противпожарно друштво ,,Саси” објави Јавен повик за нови членови

ЈАВЕН ПОВИК

ДПД САСИ Македонска Каменица објавува јавен повик за нови членови.
Сите заинтересирани може да се пријават на телефонските броеви наведени подолу како и со порака на страната на ДПД САСИ Македонска Каменица со внесување на име и презиме, возраст, место на живеење и телефон за контакт. На јавниот повик може да се пријават сите заинтересирани што можат да дадат свој допринос за подобро работење и функционирање на друштвото без разлика на пол, вера, националност, возраст или било која друга припадност. Јавниот повик е отворен и ги очекуваме идните членови да не контактираат на броевите подолу или со порака на ДПД САСИ Македонска Каменица.

Лица за контакт и пријавување:

  • Ангелчо Стоименовски 071 279 592
  • Димче Велков 071 358 120
  • Гоце Стоиловски 070 857 181

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*