Театарската претстава ,,Грета” на 22 февруари во М.Каменица

February 17, 2023 Valeri Spasevski 0

“ГРЕТА”-ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА,12+ Почитувани,КИЦ Романса Македонска Каменица заедно со театар Златен Елец ве канат на театарската комедијата”ГРЕТА” која ќе се одржи во Домот на Културата во […]

Монографијата ,,Драмче – споменик на времето” го побуди интересот кај читателската публика

February 17, 2023 Valeri Spasevski 0

По објавата за излегувањето од печат, монографијата ,,Драмче – споменик на времето” го побуди интересот кај читателската публика. До нас пристигнаа повеќе барања за тоа […]

РК ,,Делчево” против Илок, Медицинар и Извиѓач на турнирот во Нови Сад

February 16, 2023 Valeri Spasevski 0

Ракометниот клуб Делчево од 17 до 19 февруари ќе настапи на престижниот Меѓународен турнир ,,Растимо” во Нови Сад, Р.Србија. Еве го распоредот: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0J3ZbSGikfCPenj3JSQ7hAbYq4kKc7iKTn5gLt69H8rovwK4kq3G8Y3zXoH1L1xuMl&id=100063972765058&mibextid=Nif5oz

,,Авантурите на Финик” доаѓа во Македонска Каменица

February 13, 2023 delcevo365.mk 0

“АВАНТУРИТЕ НА ФИНИК”-синхронизиран на македонски-филм за сите генерацииНајпопуларниот и најгледаниот детски филм во моментот на балканот”Авантурите на Финик” во два термина доаѓа и во Македонска […]