Во Делчево одбележани 151 година од раѓањето на великанот на македонската револуционерна борба и патрон на градот Гоце Делчев

February 4, 2023 delcevo365.mk 0

Под засилена полициска безбедност во организација на Општина Делчево, во Делчево одбележани 151 година од раѓањето на великанот на македонската револуционерна борба и патрон на […]

Промовирана книгата „Дејноста на МРО во Пијанец од создавањето до крајот на Илинденското востани”

February 3, 2023 Valeri Spasevski 0

Објава на ЈЛБ ,,Илинден”. Одбележувајќи ја годишнината од раѓањето на Великанот Гоце Делчев, ЈЛБ„Илинден“-Делчево ја промовира книгата „Дејноста на МРО во Пијанец од создавањето до […]

Сертификати за учесниците во Меѓународниот средношколски натпревар Best in English

February 2, 2023 delcevo365.mk 0

Директорката на делчевската гимназија ,,Методи Митевски – Брицо” Дијана Цонева денес во присуство на организаторот и ментор Желеанка Демирова и менторот Дијана Атанасова ги додели […]