Александров: Регионот на Пијанец располага со големи ресурси за одржлив развој на регионот

April 29, 2023 Valeri Spasevski 0

Регионот на Пијанец има големи ресурси за одржлив развој на регионот, тврди експертот по рударство Марин Александров од Делчево кој е еден од најпознатите луѓе […]

Учесниците во проектот,,Суперучилишта” на средба со градоначалникот Трајковски

April 27, 2023 Valeri Spasevski 0

Претставници од Средното стручно училиште од Пирот, Р. Србија и од делчевскиот средношколски центар „Методи Митевски-Брицо“, денеска остварија средба со градоначалникот на Општина Делчево, Горан […]

Во Берово започна примената на мерката за субвенционирање на млади лица за стекнување со  возачка дозвола

April 27, 2023 Valeri Spasevski 0

 Во Берово започна примената на мерката за субвенционирање на млади лица за стекнување со  возачка дозвола. За таа цел, како што информираа од Општината, денеска […]