М Брокер Делчево – осигурај го твојот свет

Во продавницата за полиси на М Брокер Делчево може да добиете голем број на услуги од областа на осигурувањето меѓу кои:

  • Автоодговорност
  • Зелена карта
  • Каско осигурување
  • Патничко осигурување
  • Здравствено осигурување
  • Домаќинско осигурување

и сите други видови на осигурување.

Отсега нема потреба да одите од компанија до компанија туку сите услуги завршете ги на едно место, во продавницата за полиси М Брокер Делчево.

Контакт лице Ирена Ристовска 070/993-250

Локација: Веднаш до семафорите во Делчево

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*