Подрачното училиште во Владимирово ќе добие забавно катче со детско игралиште и место за одмор

May 31, 2023 Valeri Spasevski 0

Со потпишување на Меморандум за соработка означен почетокот на реализацијата на втората локална акција оваа година на територијата на ЛАГ Малеш-Пијанец. Мрежата за рурален развој, […]