Комедијата ЈЗУ ,,Европа” в петок во Пехчево

На 13.10.2023 год (петок) во киносалата во Пехчево со почеток во 19.00 часот ќе биде прикажана урнебесната комедија која ке ве насмее до солзи ,,ЈЗУ Европа”.

Двајца другари, кумови Манојло и Сотир завршуваат во болница на полуинтензивно одделение удирајќи се еден со друг со своите автомобили. Нивниот балкански менталитет ке се обиде да го поправи сестра Анастазија и да ги направи вистински Европејци.

ЈЗУ Европа ке ја излекува вашата депресија, вашата нервоза со дупла доза смеа.

Затоа немајте изговори туку погледнете ја претставата и насмејте се до солзи.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*