Видео: Христијан Сакс со ,,Party Cocek”

Дипломираниот музичар од Делчево Христијан Веселиновски (Hristijan Sax) деновиве го објави својот втор видео спот.

Музиката за спотот снимен во професионално студио е на самиот Христијан, а нумерата носи наслов Party Cocek.

Христијан Веселиновски има дипломирано на Музичката академија во Штип, свири повеќе инструменти како кавал, гајда, зурла, кларинет, а како свири на саксофон слушнете во најновиот негов спот:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*