Stakato Band – Струмица (071/526-604)

Свадбите и веселбите се особени моменти во вашето семејство и живот, и ние, Стакато Бенд, сме тука да ги направиме уште поособени и незаборавни!

Контактирајте нè сега на 071/526-604 и резервирајте ја нашата група за вашата следна свадба или веселба. 🎶🥂

Линк до страницата на Стакато Бенд:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100064112346665&mibextid=JRoKGi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*