Машинско белење на вашиот станбен простор – ЕЛИТЕН ФИНИШ

Машинско обелување на вашиот внатрешен и надворешен простор. Брзо, чисто и поволно во еден ден го обелуваме вашиот дом, без вие да мрднете со прст.

Ние ги поместуваме елементите во вашиот простор, ние го чистиме подот под нив, го изолираме просторот, нанесуваме подлога, обелуваме, ги собираме мушамите за изолација, ние го чистиме простор, ние го местиме мебелот и се тоа за еден ден.

Со еден збор вашиот простор е избелен и исчистен без Вие да имате било ккава обврска.

Eliten Finis – 072/277-146 и 072/277-148 или на Вибер 0038972277146

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*