No Image

Туристите се поприсутни во Делчево како дел од турите за планинарско-алтернативен туризам

April 14, 2019 Valeri Spasevski 0

Нова група од 50 луѓе ја посетија општина Делчево како дел од таканаречените тури за планинарско-алтернативен туризам. Овој пат посетители беа пенизонери од скопската населба […]