No Picture

Туристите се поприсутни во Делчево како дел од турите за планинарско-алтернативен туризам

April 14, 2019 Valeri Spasevski 0

Нова група од 50 луѓе ја посетија општина Делчево како дел од таканаречените тури за планинарско-алтернативен туризам. Овој пат посетители беа пенизонери од скопската населба […]

No Picture

Работилница: Управувањето со човечките ресурси клучен дел за успешна работа на секоја организација

April 14, 2019 Valeri Spasevski 0

Во рамки на проектот  „Едукативен центар за безбедности здравје при работа во Источен плански регион“ во Делчево се одржа втората работилница наменета за зајакнување на […]

No Picture

Учениците од Делчево и Љубљана ги видоа убавините на Брегалничкиот регион

April 11, 2019 Valeri Spasevski 0

Делчевските гимназијалци и група ученици од гимназијата „Полјане“ од Љубљана денес во село Негрево го посетија Едукативниот центар за зачувување на природата каде имаа прилика […]